Stap op met Lydia

Voortgezet onderwijs

Voorgezet onderwijs

Plannen en organiseren

Bij de huiswerkbegeleiding richt ik me samen met de leerling op de proceskant van de overgang naar de middelbare school en de eerste twee leerjaren. Hoe leer ik eigenlijk het best voor een toets? Welke manier van leren past bij mij? Hoe plan en organiseer ik alles zodat ik vrije tijd over heb? Hoe gebruik ik die agenda het best?

Vanaf medio september 2017 is ook online huiswerkbegeleiding mogelijk.

Het leren kan een stuk leuker, slimmer, sneller en gemakkelijker worden!

Kapstok

We gebruiken het huiswerk als kapstok voor de begeleiding. Zo nodig geef ik hulp of remedial teaching voor rekenen, wiskunde (brugklas), Engels, spelling of technisch lezen. Denk hierbij aan de toetsen voor Nederlands en rekenen die vanaf 2010 gemaakt moeten worden om een volwaardig diploma te kunnen behalen.